Reserveer uw kennismakingszending

7 Nieuwe Wereldwonderen Collectie reserveren

Ja, graag ontvang ik de officiële Chinese Muur herdenkingsmunt van 14-karaat goud. Met mijn promotiecode ontvang ik deze schaarse munt voor de eenmalige speciale kennismakingsprijs van slechts € 39,95 (later € 79,95). De Proof-munt wordt geleverd met het officiële Garantiecertificaat en mijn persoonlijke Certificaat van Eigendom. Ik ontvang mijn zending(en) van het Amsterdams MuntKantoor altijd 21 dagen geheel vrijblijvend op zicht.

Reserveer directBelangrijke informatie

Indien u uw kennismakingszending behoudt en betaalt, wordt uw naam op de exclusieve reserveringslijst voor de 7 Nieuwe Wereldwonderen Collectie geplaatst. Als u op de reserveringslijst bent geplaatst, wordt u periodiek één van de andere schaarse gouden wereldwonderen aangeboden. U ontvangt uw zending(en) 21 dagen geheel vrijblijvend op zicht.

U loopt geen enkel risico en u verplicht zich tot niets. U kunt zich op ieder moment van de exclusieve reserveringslijst laten verwijderen. Een brief, e-mail of telefoontje naar de klantenservice van het Amsterdams MuntKantoor volstaat.

De vermelde prijzen zijn exclusief € 3,95 verzend- en verzekeringskosten per zending. Deze kosten vervallen bij een automatische incasso. Indien het product dat u bestelt op voorraad is, bedraagt de levertijd gemiddeld 3 tot 7 werkdagen.

Specificaties
Collectie: Zeven Nieuwe Wereldwonderen
Uitgifte: Chinese Muur
Metaal: 14 Karaat goud
Kwaliteit: Proof
Beperkt tot: Slechts 7.000 complete collecties
Aanbieding: € 39,95 (later € 79,95)