Reserveer uw kennismakingszending

Zeven Nieuwe Wereldwonderen Collectie reserveren

Ja, graag ontvang ik de kennismakingszending van de Zeven Nieuwe Wereldwonderen collectie voor de eenmalige speciale kennismakingsprijs van slechts € 39,95 (later € 79,95). De gouden munt wordt geleverd met het officiële Certificaat van Echtheid. Ik ontvang mijn zending 21 dagen geheel vrijblijvend op zicht.


Postcode*
Huisnummer*
Toevoeging


Belangrijke informatie

Indien u uw kennismakingszending behoudt en betaalt, wordt uw naam op de exclusieve reserveringslijst voor de Zeven Nieuwe Wereldwonderen Collectie geplaatst. Als u op de reserveringslijst bent geplaatst, wordt u periodiek één van de overige gouden wereldwonderen aangeboden.

Bij uw collectie ontvangt u tevens een op naam gesteld Eigendomscertificaat, een luxe verzamelcassette en een hoogwaardige muntloep geheel gratis. U ontvangt uw zending(en) 21 dagen geheel vrijblijvend op zicht.

U loopt geen enkel risico en u verplicht zich tot niets. U kunt zich op ieder moment van de exclusieve reserveringslijst laten verwijderen. Een brief, e-mail of telefoontje naar de klantenservice van het Amsterdams MuntKantoor volstaat.

De vermelde prijzen zijn exclusief € 2,95 verzend- en verzekeringskosten per zending. Deze kosten vervallen bij een automatische incasso. Indien het product dat u bestelt op voorraad is, bedraagt de levertijd gemiddeld 3 tot 7 werkdagen.

Specificaties
Collectie: Zeven Nieuwe Wereldwonderen
Uitgifte: Chinese Muur
Metaal: 14 Karaat goud
Kwaliteit: Proof
Beperkt tot: Slechts 7.000 complete collecties
Aanbieding: € 39,95 (later € 79,95)