Gratis Hoogwaardige Accessoires

Ontvang gratis accessoires bij uw wereldwonderen in 24-karaat goud

Als u zich intekent op de officiële Zeven Wereldwonderen Collectie, dan ontvangt u prachtige puur gouden herdenkingsmunten in de hoogst mogelijke muntkwaliteit. Bovendien ontvangt u diverse gratis accessoires, waardoor uw collectie gouden munten extra waardevol wordt.

Luxe opbergsysteem voor uw gouden munten

De gouden munten zijn zonder uitzondering geslagen in Prooflike kwaliteit. Dat is een van de hoogst mogelijke muntkwaliteiten. Daarbij heeft elke munt ook het hoogste goudgehalte: 24-karaat goud. Het is dus van belang dat u uw munten veilig kunt opbergen. Bij uw kennismakingszending ontvant u dan ook een luxe verzamelmap. Geheel gratis. Hierin kunt u uw Zeven Wonderen van de Antieke Wereld veilig en geordendop representatieve wijze opbergen.

Certificaat van Echtheid bij elke munt

Elke munt is voorzien van het officiële Certificaat van Echtheid. Het Certificaat van Echtheid garandeert dat de munt voldoet aan de gestelde eisen en specificaties, waaronder de muntkwaliteit en het goudgehalte. Daarbij bevat elk certificaat ook uitgebreide informatie over het wereldwonder dat op de munt is afgebeeld.

 Snelle levering

Munten die direct leverbaar zijn, worden binnen 1 tot 3 werkdagen geleverd.

 21 dagen op zicht

U ontvangt al uw zendingen 21 dagen geheel vrijblijvend op zicht. U zit nergens aan vast en verplicht uzelf tot niets.

 Lage verzendkosten

Wij vragen een bijdrage van € 3,95 voor de verzend- en verzekeringskosten. Deze kosten vervallen bij een automatische incasso.

 Eenvoudig betalen

U kunt veilig achteraf betalen met een automatische incasso. Ook kunt u het bedrag zelf overmaken.