Het Erfgoed van de Antieke Wereld

Collectie - Gouden Munten Zeven Wereldwonderen

Unieke Wereldwonderen in 24-karaat goud

Het erfgoed van de klassieke oudheid, geslagen op betaalbare prachtige munten in 24-karaat goud. Dat is de fascinerende collectie "Zeven Wereldwonderen". De collectie bestaat uit zeven officiële gouden 10 Dollar munten. De gouden munten tonen zeer gedetailleerd de zeven historische bouwwerken uit de oudhoud die worden beschouwd als 'wereldwonder'. Daarbij zijn de munten in de hoogst mogelijke muntkwaliteit geslagen. Als u zich intekent op de collectie, dan ontvangt u zeer voordelig gouden munten van een superieure verzamelkwaliteit!

Wat is een wereldwonder?

Een wereldwonder is een benaming die we hanteren voor opmerkelijke natuurlijke en door de mens geconstrueerde bouwwerken of gebieden, die door diverse instanties of personen worden onderscheiden. De Zeven Wereldwonderen van de Antieke Wereld zijn een bekend gegeven.

Waarom zijn het “zeven” wereldwonderen?

Dit is ontstaan in de Griekse oudheid. Het getal zeven is een magisch getal. Zo kende men in de klassieke oudheid de zeven planeten, zeven wijzen, Rome werd gebouwd op zeven heuvels, zeven dagen in een week enzovoorts. Zo is ook het fenomeen de Zeven Wereldwonderen onstaan. Opvallend is dat de Zeven Wereldwonderen van de Antieke Wereld allemaal binnen de grenzen van het rijk van Alexander de Grote vallen.

Een overzicht van de Zeven Wonderen van de Antieke Wereld

  1. Piramide van Cheops
  2. Hangende tuinen van Babylon
  3. Tempel van Artemis in Efeze
  4. Beeld van Zeus te Olympia
  5. Mausoleum van Halicarnassus
  6. Kolossus van Rhodos
  7. Pharos van Alexandrië

U kunt nu alle officiële gouden Herdenkingsmunten van de Zeven Wereldwonderen van de Antieke Wereld compleet verzamelen en thuis bewonderen. Wees er wel snel bij, want deze collectie is strikt gelimiteerd Reserveer daarom direct voordelig uw eerste gouden munt uit deze collectie.

 Snelle levering

Munten die direct leverbaar zijn, worden binnen 1 tot 3 werkdagen geleverd.

 21 dagen op zicht

U ontvangt al uw zendingen 21 dagen geheel vrijblijvend op zicht. U zit nergens aan vast en verplicht uzelf tot niets.

 Lage verzendkosten

Wij vragen een bijdrage van € 3,95 voor de verzend- en verzekeringskosten. Deze kosten vervallen bij een automatische incasso.

 Eenvoudig betalen

U kunt veilig achteraf betalen met een automatische incasso. Ook kunt u het bedrag zelf overmaken.