Reserveer uw kennismakingszending met 50% korting

7 Nieuwe Wereldwonderen Collectie reserveren

Vanwege de enorme vraag naar de Zeven Nieuwe Wereldwonderen Collectie, is deze tijdelijk niet meer verkrijgbaar. Excuses voor het ongemak.

Ja, graag ontvang ik de officiële Taj Mahal Herdenkingsmunt van 14-karaat goud. Met mijn kortingscode ontvang ik deze schaarse munt voor de eenmalige speciale kennismakingsprijs van slechts € 49,95 (later € 99,95). De Proof-munt wordt geleverd met het officiële Garantiecertificaat en mijn persoonlijke Certificaat van Eigendom. Ik ontvang mijn zending(en) van het Amsterdams MuntKantoor altijd 21 dagen geheel vrijblijvend op zicht.

Belangrijke informatie

U loopt geen enkel risico en u verplicht zich tot niets. U kunt zich op ieder moment van de exclusieve reserveringslijst laten verwijderen. Een brief, e-mail of telefoontje naar de klantenservice van het Amsterdams MuntKantoor volstaat.

De vermelde prijzen zijn exclusief € 3,95 verzend- en verzekeringskosten per zending. Deze kosten vervallen bij een automatische incasso. Indien het product dat u bestelt op voorraad is, bedraagt de levertijd gemiddeld 3 tot 5 werkdagen.
Specificaties
Collectie: Zeven Nieuwe Wereldwonderen
Uitgifte: Taj Mahal
Metaal: 14 Karaat goud
Kwaliteit: Proof
Beperkt tot: Slechts 7.000 complete collecties
Aanbieding: € 49,95 (later € 99,95)

 Snelle levering

Munten die direct leverbaar zijn, worden binnen 1 tot 3 werkdagen geleverd.

 21 dagen op zicht

U ontvangt al uw zendingen 21 dagen geheel vrijblijvend op zicht. U zit nergens aan vast en verplicht uzelf tot niets.

 Lage verzendkosten

Wij vragen een bijdrage van € 3,95 voor de verzend- en verzekeringskosten. Deze kosten vervallen bij een automatische incasso.

 Eenvoudig betalen

U kunt veilig achteraf betalen met een automatische incasso. Ook kunt u het bedrag zelf overmaken.